Warsztaty kulinarne

<< Warsztaty i szkolenia: wróć

warsztaty kulinarneWarsztaty kulinarne to doskonała propozycja dla firm, szukających pomysłu na oryginalne zajęcia integracyjne czy teambuildingowe dla pracowników i pracownic. 

Osoby uczestniczące w warsztatach zapoznają się z wybraną kuchnią narodową i wspólnie przyrządzą typowe dla niej dania.

Warsztat poświęcony jest tradycjom i kuchniom innym niż polska, więc może stanowić dla osób uczestniczących inspirację do wprowadzania nowych kulinarnych zwyczajów w swoich domach.

Prowadzący lub prowadząca to osoba pochodząca z danego kraju, znająca jego zwyczaje kulinarne oraz tradycyjną kuchnię. W ramach wprowadzenia opowiada o zwyczajach kulinarnych w swoim kraju, a następnie razem z osobami uczestniczącymi przygotowuje kilka tradycyjnych dań.

Warsztaty stacjonarne mogą kończyć się wspólnym posiłkiem lub zabraniem przygotowanego jedzenia do domów.

Oferujemy warsztaty kulinarne kuchni:

  • gruzińskiej
  • syryjskiej
  • tadżyckiej
  • ukraińskiej
  • wietnamskiej

Warsztaty prowadzimy:

  • po polsku, rosyjsku lub angielsku (dostępność językowa w zależności od wybranej kuchni)
  • stacjonarnie (także w plenerze), przede wszystkim w Warszawie i okolicach lub online

Kontakt

Julia Godorowska
Koordynatorka ds. szkoleń
[email protected]

Natalia Jakoniuk
Specjalistka ds. organizacji aukcji i szkoleń
[email protected]

 

 

 

Więcej warsztatów i szkoleń