<< Warsztaty i szkolenia: wróć
Warsztaty kulinarne to doskonała propozycja dla firm, szukających pomysłu na oryginalne zajęcia integracyjne czy teambuildingowe dla pracowników i pracowniczek.
W zależności od wybranej kuchni i dania lub dań, warsztaty mogą trwać od 1 do 3 godzin.
Warsztaty stacjonarne mogą kończyć się wspólnym posiłkiem lub zabraniem przygotowanego jedzenia do domów.
Oferujemy warsztaty kulinarne kuchni:
- czeczeńskiej,
- gruzińskiej,
- gwinejskiej,
- syryjskiej,
- sudańskiej,
- tadżyckiej,
- ukraińskiej,
- wietnamskiej.
Warsztaty prowadzimy:
- po polsku, rosyjsku lub angielsku (dostępność językowa w zależności od wybranej kuchni),
- stacjonarnie (także w plenerze), przede wszystkim w Warszawie i okolicach lub online.
Kontakt
Marianna Wartecka
Koordynatorka współpracy z biznesem
[email protected]
509 133 804
Więcej warsztatów i szkoleń
- Różnorodność w organizacji
- Edukacja globalna – migracje, uchodźstwo
- Wielokulturowe animacje dla dzieci
- Warsztaty kulinarne – kuchnie świata
- Prawo – dla działów HR
- Prawo – dla cudzoziemek i cudzoziemców