<< Warsztaty i szkolenia: wróć
Warsztaty kulinarne to doskonała propozycja dla firm, szukających pomysłu na oryginalne zajęcia integracyjne czy teambuildingowe dla pracowników i pracownic.
Osoby uczestniczące w warsztatach zapoznają się z wybraną kuchnią narodową i wspólnie przyrządzą typowe dla niej dania.
Warsztat poświęcony jest tradycjom i kuchniom innym niż polska, więc może stanowić dla osób uczestniczących inspirację do wprowadzania nowych kulinarnych zwyczajów w swoich domach.
Prowadzący lub prowadząca to osoba pochodząca z danego kraju, znająca jego zwyczaje kulinarne oraz tradycyjną kuchnię. W ramach wprowadzenia opowiada o zwyczajach kulinarnych w swoim kraju, a następnie razem z osobami uczestniczącymi przygotowuje kilka tradycyjnych dań.
Warsztaty stacjonarne mogą kończyć się wspólnym posiłkiem lub zabraniem przygotowanego jedzenia do domów.
Oferujemy warsztaty kulinarne kuchni:
- gruzińskiej
- syryjskiej
- tadżyckiej
- ukraińskiej
- wietnamskiej
Warsztaty prowadzimy:
- po polsku, rosyjsku lub angielsku (dostępność językowa w zależności od wybranej kuchni)
- stacjonarnie (także w plenerze), przede wszystkim w Warszawie i okolicach lub online
Kontakt
Julia Godorowska
Koordynatorka ds. szkoleń
[email protected]
Natalia Jakoniuk
Specjalistka ds. organizacji aukcji i szkoleń
[email protected]
Więcej warsztatów i szkoleń
- Antydyskryminacja i różnorodność w organizacji
- Edukacja o migracjach
- Wielokulturowe animacje dla dzieci
- Warsztaty kulinarne – kuchnie świata
- Prawo – zatrudnianie osób cudzoziemskich
- Prawo – dla cudzoziemek i cudzoziemców
- Język inkluzywny – jak opowiadać o migracjach?
- Warsztaty odpoczynkowe – joga